Äänentoisto Kling & Freitag

ÄÄNENTOISTO

Toimimme maahantuojana Saksalaiselle Kling & Freitag- äänentoistojärjestelmille.
Laitteet ovat huippulaadukkaita ja kehitetty tuottamaan unohtumaton äänikokemus.
Valikoimassa on äänentoistoratkaisuja suurista festivaaleista pieniin kiinteisiin asennuskaiuttimiin.

Kling & Freitag on valmistanut jo 25- vuoden ajan vaikuttavia ja täydellisesti yhdenmukaistettuja kaiutinjärjestelmien yhdistelmiä.
Kaikissa tuotteissa on huolellisesti kehitetyt komponentit, täydelliset lisävarusteet ja kehittynyt järjestelmäelektroniikka. 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää tuotteista ja siitä miten ne voivat tuottaa laadukasta ääntä juuri Sinulle!

pro.RENTALS - sarja

pro.RENTALS - sarja

Äänentoistojärjestelmät parhaaseen live suorituskykyyn.

pro.RENTAL-mallisto on suunniteltu liikkuvaan käyttöön. Joustava, luotettava ja ammattimaiset varusteet. Kahvat helpottavat käsittelyä ja jalat on sijoitettu sinne, missä niitä tarvitaan. Musta pinnoite on valmistettu polyureasta. Harkittu mekaanisesti ja suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. pro.RENTAL-sarja erottuu akustisesti maksimaalisella suorituskyvyllä. Huolellisesti valittu neodyymikotelo tuottaa optimaalisia tuloksia ja täyttää myös korkeimmat standardit.

VALMISTAJAN SIVULLE

pro.INSTALL - sarja

pro.INSTALL - sarja

Äänijärjestelmät silmille ja korville.

Kaikki pro.INSTALL-tuotteet tekevät vaikutuksen korkealla prosessointi- ja toistolaadulla. Yleinen käyttövaihtoehto pää-, surround- tai taustaäänenä on todistettu maailmanlaajuisesti ja sitä tarjotaan kaikilla alueilla täydellisenä ääniratkaisuna.

pro.INSTALL-valikoima on ykkösvalinta optimaalisten asennuskaiuttimien suhteen. Akustisesti pro. INSTALL-järjestelmät on suunniteltu täyden kantaman kaiuttimiin ja ne tekevät vaikutuksen jopa kriittisiin korviin. Matalataajuuksisen alueen laajentamiseksi käytettävissä on subwoofer-järjestelmiä.

VALMISTAJAN SIVULLE

pro.CLASSICS - sarja

pro.CLASSICS - sarja

Äänentoisto kaikkiin tilanteisiin.

pro.CLASSICS-tuotteet tarjoavat laajan valikoiman ratkaisuja kaikkiin äänenvahvistustilanteisiin. K&F Pro.CLASSICS on ihanteellinen äänijärjestelmä monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja tarjoaa maksimaalisen joustavuuden.
Optimaalisesti viritetyt passiiviset järjestelmät erottuvat akustisesti all-pass-suodattimien avulla.

pro.CLASSICS-mallisto on vakiinnuttanut paikkansa markkinoilla ja se on kestävää laatua.  pro.CLASSICS-kaiutinjärjestelmät ovat erinomaisia ääniratkaisuja sekä liikkuvaan käyttöön että myös asennuksia varten.

VALMISTAJAN SIVULLE

TEEMU REINIKAINEN

reinikainen@vikingpro.fi
+358 452 581 234

Viking Pro oy
Männistönkatu 6,
70500 Kuopio
Ma – Pe 09.00 – 17.00