HÄÄJUHLAT

Yksi elämän suurimmista juhlista on omat häät.  Miksei siis tekisi niistä elämänsä parhaat juhlat myös puitteiden osalta!

Värikäs hääjuhlavalaistus juhlapaikalle, bilevalot tanssilattialle, laadukas äänentoisto tunnelmaa luomaan… unohtamatta tietenkään erikoisefektejä.
Tarpeet hillitystä häävastaanotosta vuosisadan bileisiin löydät meiltä!

Laitteiden noutopiste on Kuopiossa, mutta sovittaessa saat lisähinnasta myös toimituksen ja asennuksen jolloin on taas yksi asia vähemmän itsellä hoidettavana. Kaikki laitteet ovat helppokäyttöisiä!
Isompiin kinkereihin järjestyy toki myös ääniteknikkokin paikalle.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

JUHLAVALOT

JUHLAVALOT

Valaistus on yksi tärkeimmistä tunnelman luojista erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Valikoimassamme on eri kokoisia ja monikäyttöisiä LED-valaisimia tilan värivalaisuun ja kohdevalaisuun.

EFEKTIVALOT

EFEKTIVALOT

Valikoimassa on myös mm. Gobo projektorivalaisimia, jolla saat valokuvioita seinälle tai tanssilattialle. Tähän tilattavissa myös oma kuvio, vaikkapa hääparin nimet sydämen sisässä. Laitetta voi käyttää sisällä ja ulkona.

Tästä tuotevideoon

BILEVALOT

BILEVALOT

Discovalot kruunaavat illan. Vieraat viihtyvät pikkutunneille asti kun tarjolla on mahdollisuus tanssia ja juhlia pitkän kaavan kautta. Strobo- ja sädevalot nostavat tunnelman kattoon!

ÄÄNENTOISTO

ÄÄNENTOISTO

Ilman äänentoistoa, ei ole juhlia. Helppokäyttöiset äänilaitteet puheisiin, tanssimusiikkiin ja myös esiintyjille saat meiltä. Esimerkiksi erittäin laadukas BOSE L1 Pro 8 äänentoistojärjestelmä on sellainen, jolla pääsee jo pitkälle. Luonnollisesti myös mikrofonit ja muut tarvikkeet löytyy meiltä.

SAVUEFEKTIT

SAVUEFEKTIT

Savulla saadaan taianomaisia tunnelmia luotua. Esimerkiksi matalasavukoneen savu laskeutuu lattiatasoon, jolloin vaikkapa häävalssi voidaan tanssia kuin pilven päällä. Loppuillan tanssilattialle taas savulla saadaan aikaan discofiilistä. Vuokrattavat savukoneet löydät Savukonevuokraus– sivulta.

Viking Pro oy
Männistönkatu 6,
70500 Kuopio
Ma – Pe 09.00 – 17.00