Tanssimatto - Le Mark

LE MARK – TANSSIMATOT JA TANSSIMATTOTEIPIT

  • Ammattitason vinyylitanssilattiat
  • Maailmanluokan suorituskyky
  • Kiinteitä, sekä liikuteltavia mattoja

Kuninkaallisesta balettikoulusta itsenäiseen tanssinopettajaan Le Markin tanssilattioita on käytetty kaikenlaisiin tanssityyleihin. Laaja valikoima kiinteitä ja liikuteltavia tanssilattioita, jotka ovat suunniteltu nimenomaan tanssia varten. Le Markin tanssilattioista on nopeasti tulossa yksi tanssiteollisuuden laajimmin käytetyistä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Harmony™ Value

Harmony™ Value

Monikäyttöinen vinyylitanssilattia.

Erinomainen monikäyttöinen tanssilattia ilman suurta hintalappua. Harmony™ Valuen kevyt rakenne ja sisäinen mineraalikuitusisäke mahdollistaa sen tasaantumisen lähes välittömästi. Se on ihanteellinen sekä pysyviin, että kiertueasennuksiin. Vaikka Harmony™ Value on edullinen tanssilattia, sen kestävyys ja monipuolisuus ovat erinomaisia. Sitä ei kuitenkaan suositella Tap/Irish/Flamencolle.

LUE LISÄÄ

Nocturne™

Nocturne™

Suunniteltu kestämään tap-, flamenco- ja irlantilaisen tanssia, mutta sopii myös täydellisesti kaikkiin nykytanssityyleihin.
Ihanteellinen studioille, akatemioille ja korkeakouluille, jotka haluavat maksimoida tanssilattioidensa pitkäikäisyyden.

Sen lasivillamineraalikerros mahdollistaa nopean kovettumisen ja säilyttää mittapysyvyyden vastustaen venymistä ja kuplimista.

LUE LISÄÄ

TwoTone™

TwoTone™

Erityisesti tanssi- ja kiertuetuotannoille sopiva, ammattimainen, käännettävä ja kannettava lavalattia edulliseen hintaan.  TwoTone™ on kevyempi kuin monet perinteiset käännettävät, kannettavat näyttämölattiat, ja se voidaan helposti rullata varastointia ja kuljetusta varten. Lisäksi sisäinen lasivillakerros auttaa TwoTonea™ laskeutumaan tasaiseksi nopeasti telasta, kun se asetetaan uudelleen seuraavaan paikkaan. 

LUE LISÄÄ

Sonata™ Ballet Foam-Sprung

Sonata™ Ballet Foam-Sprung

Sonata™ Foam Sprung Dance Floor tarjoaa iskunvaimennusta lähes mille tahansa olemassa olevalle kovalle pinnalle. Käytetään usein harjoitustanssilattiana betonipintojen päällä. Sonata™ Foam Sprung Dance Floor on myös täydellinen pintakerros jousitetuille lattioille. Erinomainen lähes kaikille tanssityypeille, paitsi kovalle kenkätyölle.

LUE LISÄÄ

Coda™ Reversible

Coda™ Reversible

Sopii täydellisesti erilaisiin nykytanssityyleihin kouluissa, teattereissa, TV-studioissa ja näyttelyissä. Se on suunniteltu kestämään sekä tap- että flamencotanssia. Riippumatta siitä, asennetaanko se pysyvästi vai käytetäänkö sitä kiertue-esityksiin, sisäänrakennettu lasikuitumineraalikerros mahdollistaa nopean asettamisen.

LUE LISÄÄ

Dynamic™ Wood Effect Dance Floor

Dynamic™ Wood Effect Dance Floor

Dynamic™ Wood Effect -tanssilattia on 6 mm: n paineistettu vaahtotanssilattia, joka tarjoaa arvokkaan, välittömän ja erillisen iskuja vaimentavan yläkerroksen kovabetonisille harjoituslattioille. Täydellinen harjoitustilan luomiseen, jossa tarvitaan dynaamista tanssilattiatyöskentelyä.

LUE LISÄÄ

TANSSIMATTOTEIPIT

Le Markilta löytyy myös laadukkaat tanssimattoteipit,
joita voit tilata helposti verkkokaupastamme.  Laskutusasiakkuus onnistuu ottamalla meihin yhteyttä.

tanssimattoteippi

Viking Pro oy
Männistönkatu 6,
70500 Kuopio
Ma – Pe 09.00 – 17.00