Viking Pro Case - logo

10- vuoden huoltotakuu kaikille Case-tuotteillemme!

Kuopiossa on valmistettu laadukkaita kuljetus caseja koko 2000-luvun ajan. Koteloita valmistettiin Viiking Case -nimellä aina vuoden 2018 alkuun asti. Liiketoimintakaupan jälkeen nimeksi muuttui Viking Pro Case.

Periaatteenamme on tuotannon parantaminen ja kehittäminen. Jokainen kuljetus case ( flightcase ) suunnitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä käyttötarkoitukseen sopivaksi. Panostamme erityisesti hyvään hinta-laatusuhteeseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Käyttämämme materiaalit ovat erittäin laadukkaita. Koskisen KOSKICROWN filmipinnoitettu koivuvaneri, PennElcom kennomuovi, case-osat ja -tarvikkeet, sekä Blickle renkaat. Edellä mainittuja tuotteita on saatavilla myös verkkokaupastamme.

Kuljetuscase on aina hintansa väärti. Näissä säilytät arvokkaan omaisuutesi turvassa kuljetuksen ajan. Toki case on erinomainen myös säilytystäkin varten.

Mm. inBody- laitteet, streamlaitteet, työkalut, liikelahjat sekä soittimet ovat saaneet arvoisensa kuljetus- ja säilytyscasen. Casesta valmistettu räkki, pyörillä tai ilman, on laitteillesi paras suoja.

Sinulla on visio, me toteutamme sen. Jätä tarjouspyyntö alla olevasta painikkeesta!

Ps. Valmiita caseja on tarjouksessa verkkokaupassamme! Käy kurkkaamassa ja osta pois!     

kuljetuscase
käsidesiautomaatti
paino laatikko
pakastincase
Messupöytä
streamcase
kuljetus laatikko
Kuljetuscase

Viking Pro oy
Männistönkatu 6,
70500 Kuopio
Ma – Pe 09.00 – 17.00