ERIKOISEFEKTIT

Vuokraamme juhliin, valokuvaukseen tai tapahtumaasi erilaisia erikoistehosteita. Savukoneella saat aikaan tanssilattiatunnelman, värivaloilla voi savun myös värjätä haluamansa väriseksi. Kipinäkoneella saa säihkettä juhlatilaisuuksiin. Matalasavukoneella luot taianomaisen tunnelman.

MATALASAVUKONE

Matalasavukone tuottaa nimensämukaisesti savua, joka jää lattian tasoon. Savu hiipii myös esimerkiksi portaita alas.  Look Solutions Cryo-Fog on erittäin tehokas kylmä-savukone, jossa savu viilennetään Co2:lla. Tuottaa paksua kylmä-savua, joka jakautuu tasaisesti. 

KIPINÄKONE

KIPINÄKONE

Kipinäkoneella tuotat paloturvallisesti kipinöitä sisällä ja ulkona. Mahtava efekti esim. näyttävään sisääntuloon. Esiintymislavoille tietenkin myös laite paikallaan. Mielikuvitus on vain rajana!

USVAKONE / HAZER

USVAKONE / HAZER

Usvakoneella saadaan aikaan ohut, lähes näkymätön usva, jota käytetään paljon esiintymislavoilla valojen korostamiseen.  Esim. discovalot saadaan hazerilla oikeuksiinsa. 

SAVUKONE

SAVUKONE

Savukoneella saat tunnelmaa tanssilattialle ja näyttävyyttä valokuviin. Savu on myös erinomainen korostamaan valoja ja päinvastoin valaisimilla saat savun värjättyä. Eri kokoluokan savukoneita on useita. Tutustu tästä vuokravalikoimaan.

Viking Pro oy
Männistönkatu 6,
70500 Kuopio
Ma – Pe 09.00 – 17.00